WisWeb

< Til prosjektet

WisWeb1 2012 Januar, 31.01.2012

Aktiviteter utført i januar 2012

Antall punkt: 2

Område Tekst Status
Prosedyre
3756
Endret krav for å få prosedyre på høring

En bruker fikk tidligere bare prosedyrer til høring dersom prosedyren lå på et område som var blandt brukerens hjemmeområder. Denne regelen gjaldt selv om brukeren var satt opp som direkte høringspartner.

Dette er nå endret slik at en bruker som settes opp som høringspartner vil få opp prosedyren til høring på sin startside helt uavhengig av prosedyrens område. For at brukeren skal åpne prosedyren kreves det at brukeren har lesetilgang til området som prosedyren ligger på.

Men når det er angitt en gruppe av brukere som skal høres, er det fremdeles bare de brukerne som har prosedyrens område blandt sine hjemmeområder som får prosedyren til høring.

Utført
BMS - moduler
3745
Styringskort: Feil hvis manglende periode
Dersom en ikke har lagt inn ny periode for styringskort når en kommer til nytt år, så feilet skjemaet for visning av styringskort. Feilen ble rettet ved å hente første post fra perioden med startdato etter nåværende dato, sortert synkende på dato. Tidligere var kravet at nåværende dato skulle være mellom start- og sluttdato for perioden. Dette feilet dersom det ikke var definert noen periode for det nye året.
Utført