Wis Tiltak

Infobrev 29.11 2005

Vi lanserer nå versjon beta 4 av Wis Tiltak. Dette er den siste betaversjonen.

Til pilotbrukere av WisTiltak

Vi lanserer nå versjon beta 4 av Wis Tiltak. Dette er den siste betaversjonen.

Med beta 4 nærmer vi oss snart mål med Wis Tiltak. Dette er gledelig for de som har ventet på programmet, men også beklagelig for oss, fordi det har tatt lengre tid enn planlagt.

Veldig mye av Wis Tiltak er ferdig, men vi har tidligere ikke hatt ressurser til å gjøre det ferdig. Vi mener at programmet har blitt svært bra, og vil være enkelt og effektivt i bruk.

Bemanningen i WIS ble øket med en ny ansatt i starten av september, og dette har gitt oss litt mer spillerom.
Alle kostnader til utviklingen og all risiko ligger hos WIS. Dette gjør at prosjektet må tilpasse seg de andre prosjektene som går i firmaet. Vi er også forpliktet mer til våre eksisterende kunder enn til de framtidige.

Innhold i beta 4

Den største nyheten er skjema med fletting. Data i basen blir f.eks flettet inn i 3 måneders rapport for APS og så kan resten av feltene fylles ut rett i skjema.
Vi har også fått på plass en enkel styring av tilgang, der brukere enkelt kan gis tilgang kun til de modulene de har behov for, samt at en kan angi om de skal ha kun lesetilgang eller lese- og skrivetilgang

Planen

Vi har bestemt oss for å satse det som er nødvendig for å komme oss gjennom oppløpssiden. Hovedfokus er forbedring av modulene og arbeid med å legge inn løsning for skjema/rapporter.
Vi legger ut siste testversjon Beta 4, 29.11.2005. Versjon 1 er planlagt til 15.12.2005.


Når vi kommer over i versjon 1, endres prosjektet fra utvikling til drift. Vi vil da arbeide med markedsføring og forsøke å få så mange brukere som mulig. Dette vil sikre systemet for oss og for brukerne.

Generelt

I beta-versjonene er det bedriften selv som eier dataene. Det vil si at alle data på testbrukerens maskin forblir urørt når det kommer oppgraderinger. Dette er et signal om at datastrukturen begynner å komme på plass.