Wis Skole

< Til prosjektet

Wis Skole Versjon 35c, 04.04.2012

Antall punkt: 6

Område Tekst Status
Rapport
1094
Ekstra rader nederst i tabellutskrifter
Laget mulighet til å ta med blanke rader nederst i tabellutskriftene (klassetabell, gruppetabell og personaltabell). Dette fordi en del bruker disse utskriftene til kladdføring av ulik art, og bruker de blanke radene til egen summering. Begrenset opptil 3 blanke rader.
Utført
Import/Eksport
2456
Revidert spesifikasjon, eksport til VIGO

Har gått gjennom ny spesifikasjon for eksport til VIGO. Ingen endringer som vedrører Wis skole.

 

Imidlertid er det noen korrigeringer som har betydning for føring av karakterer og merknader. Vi har klargjort programmet slik at det støtter alle kjente problemstillinger, og kommer med nærmere informasjon i eget infobrev om vitnemål 2012.

Utført
Rapport
2406
Utskrift elevdata, en side per elev
Laget mulighet til å vise en elev per side. Dette fordi en del skoler bruker slik utskrift i forbindelse med elevkartotek. Det har tidligere vært mulig å velge enkeltelev ved utskrift, men det er litt tungvindt når man skal skrive ut veldig mange elever.
Utført
Felles
2455
Klargjort nytt skoleår: 2012-2013
Lagt til nytt skoleår i programmet: 2012-2013.
Utført
Hjelp
2452
Nettbasert hjelpesystem

Lagt inn webhjelp i Wis skole. Funksjonen ligger under Hjelp - Webhjelp i hovedmenyen øverst.

 

Fordelen med dette er at det er mye enklere å holde oppdatert. Om vi oppdager artikler som ikke er oppdatert så kan vi enkelt endre dette på vår nettside, så vil hjelpa være oppdatert hos alle umiddelbart.

Utført
Rapport
2453
Karakterutskrift: skjule merknad på orden/adferd
Rettet feil som gjorde at merknad på orden/adferd ble vist i karakterutskriften, selv om man har fjernet avkrysning på at karaktermerknader skal vises.
Utført